Egyszer használható link. Nincs fiók, nincs központi üzenetarchívum. A saját másolatot bármikor törölheted.
Csak ebben a beszélgetésben fog megjelenni.
Az előzmény erről a böngészőről végleg eltűnik. A másik fél böngészőjében lévő példány megmarad.
A beszélgetés és az előzmények ezután PIN nélkül olvashatók ezen a böngészőn. A másik fél beállításai nem változnak.